Șofer de 76 de ani bătut în trafic pentru că ar fi condus prea încet6Foto© observatornews.ro

Șofer de 76 de ani bătut în trafic pentru că ar fi condus prea încet

, 11 știri, 46 vizualizări

Un bătrân a fost luat la bătaie de un alt șofer. Bărbatul l-a urmărit pe bătrân și l-a bătut fără milă pentru că ar fi condus prea încet pe o stradă din Hunedoara. Incidentul a avut loc în cursul zilei de 21 martie 2023, pe o stradă din Hunedoara aflată în reparații. La momentul producerii incidentului, traficul a fost restricționat pe o bandă, iar șoferul în vârstă de 77 de ani ar fi condus prea încet, lucru care l-a scos din minți pe un alt șofer. Ulterior, bărbatul l-a urmărit pe bătrân și l-a bătut fără milă. Întâmplarea a fost relatată de nora victimei.

„În cursul zilei de ieri, 21 martie 2023, un membru al familiei mele, socrul meu, în vârstă de 77 de ani, a fost lovit fără milă de un tânăr. Totul a pornit de la faptul ca agresorul a considerat că socrul meu conducea mașina personală mult prea lent în trafic, într-o zonă carosabilă din municipiul Hunedoara care, momentan, se află în reparații, iar traficul este restricționat, circulația autoturismelor realizându-se pe o singura bandă.

Individul, probabil extrem de iritat, l-a urmărit pe socrul meu, ambii aflându-se în propriile autovehicule, până în localitatea Peștișul Mare, unde i-a tăiat calea iar mai apoi s-a dat jos din mașină, a deschis portiera mașinii socrului meu și l-a lovit de repetate ori, cu pumnii, în zona feței, cu o sălbăticie pe care nu am mai întâlnit-o până astăzi. Socrul meu a fost transportat cu ambulanța la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale”, declară Laura Borca, nora victimei, citată de Hunedoara Liberă.