Șofer de TIR din Ucraina, abandonat într-o parcare de pe Valea Oltului. Omul trăiește din mila românilor5Foto© realitatea.net

Șofer de TIR din Ucraina, abandonat într-o parcare de pe Valea Oltului. Omul trăiește din mila românilor

, 5 știri, 21 vizualizări

Un șofer de TIR din Ucraina a fost abandonat de patron lângă mașina avariată în urma unui accident care s-a produs pe Valea Oltului în urmă cu două săptămâni. Românii s-au mobilizat după ce povestea sa a apărut pe pagina de Facebook „Omul Șoselelor“.

Administratorul grupului „Omul Șoselelor“ a scris povestea șoferului de TIR și a cerut ajutor: „Acest om vine din țara aia unde bombardamentele sunt la ordinea zilei, Ucraina. Lucrează ca și noi și își câștigă pâinea greu de pe urma unui volan. A avut un accident pe Valea Oltului și de atunci își așteaptă la camion șeful, să vină cu piesele de schimb.

Patronul lui este din Uzbekistan, dar se pare că l-a abandonat pe colegul nostru în peticul ăla de pământ căruia noi îi spunem acasă. Nu mai are bani, mâncare, absolut nimic și zilnic stă și privește în zare, doar apare șeful lui cu piesele salvatoare… Trăiește din mila colegilor care mai opresc în acea parcare, dar cred că putem face mai mult de atât“.