Sore și Pepe, prezentatorii ediției speciale de Crăciun Te cunosc de undeva!6Foto© observatornews.ro

Sore și Pepe, prezentatorii ediției speciale de Crăciun Te cunosc de undeva!

, 6 știri, 16 vizualizări

„Mă bucur foarte tare că anul acesta am sărbătorit Crăciunul alături de Pepe și invitații, unul si unul, din ediția specială. Este o seară de Ajun fantastică, plină de surprize. După un sezon în care am simțit intens magia transformărilor, mă aflu pe scena Te cunosc de undeva! cu un alt rol!”, a declarat Sore.

Răzvan și Dani, Iulia Albu și nea Mărin, Carmen Brumă și Mihail Pautov, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Adriana Trandafir și Romică Țociu și Emi și Cuza se vor întrece în transformări care mai de care mai spectaculoase și vor aduce spiritul Crăciunului în casele românilor, în vreme ce Irina și Răzvan Fodor au acceptat și ei provocarea ruletei și îi vor colinda de acasă pe telespectatori, în ajun de sărbătoare.

Michael Bublé & Blake Shelton – Home, Russel – Santa Claus is Back in Town, Dolly Parton & Kenny Rogers – Christmas Without You, Kylie Minogue & Rod Stewart – Santa Baby & Let It Snow, dar și colinde tradiționale românești vor fi aduse pe scena transforming show-ului de la Antena 1 în seara de Ajun, de la ora 20.00.

Pe principiul: sunt alții și mai nebuni decât noi și au văzut combinația asta, de ce nu?!?
Iulia Albu,
Te cunosc de undeva! Răzvan și Dani, Iulia Albu și nea Mărin și Carmen…
Un Berbec și cu o Leoaică nu pot să facă decât lucruri bune!
Amza Pellea,
Te cunosc de undeva! Răzvan și Dani, Iulia Albu și nea Mărin și Carmen…