Sorin Cojocaru a suferit un atac vascular cerebral. Ofițerul de securitate al FRF a fost în operație timp de opt ore3Foto© romaniatv.net

Sorin Cojocaru a suferit un atac vascular cerebral. Ofițerul de securitate al FRF a fost în operație timp de opt ore

, 4 știri, 45 vizualizări

Fotbalul românesc a primit o veste tristă! Sorin Cojocaru, responsabilul de Ordine și Siguranță al FRF a suferit o operație care a durat 8 ore, în urma unui atac vascular cerebral. Starea lui de sănătate este una delicată.

Cu o săptămână înainte de meciurile decisive pentru Euro 2024, ofițerul de securitate al FRF a suferit un AVC. Prezența lui ar fi fost importantă, în special în partida cu echipa Israelului. În contextul războiului din Orientul Mijlociu, meciurile nu de pot desfășura pe teren propriu. Astfel că a fost stabilit ca cele două formații să se confrunte pe un stadion din Felcsut, Ungaria. Totuși, indiferent de locația aleasă, securitatea lor este strictă.

Sorin Cojocaru are o experiență vastă în acest domeniu, lucrând pentru Federația Română de Fotbal de mai bine de 10 ani. Fostul jurnalist răspunde de ordine și securitate încă de pe vremea când Mircea Sandu era președinte. Mai mult, a avut un rol important și la ultimul turneu final al echipei naționale. În Franța, la Euro 2016, ofițerul de securitate a asigurat legătura dintre delegația țării noastre și autorități.