Sorin Grindeanu anunță că au fost semnate încă șase protocoale de colaborare între CNAIR și autoritățile locale© puterea.ro

Sorin Grindeanu anunță că au fost semnate încă șase protocoale de colaborare între CNAIR și autoritățile locale

, 5 știri, 10 vizualizări

El a precizat că protocoalele semnate luni vor contribui la realizarea unor proiecte precum: varianta de ocolire Ardud, județul Satu Mare; varianta de ocolire Bocșa, județul Caraș-Severin; varianta de ocolire Corabia, județul Olt, și varianta de ocolire Flămânzi, județul Botoșani. Ministrul Transporturilor a mai făcut referire la varianta de ocolire Negrești Oaș, județul Maramureș, precum și la modernizarea DN 14B și construcția unor poduri noi peste CF M200 la Teiuș și CF M300 la Crăciunel, județul Alba.

"Vom continua să lucrăm împreună cu autoritățile locale pentru derularea unor obiective de importanță regională. Consider că este o abordare mai eficientă, deoarece autoritățile locale știu mult mai bine realitățile zonei", a subliniat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a precizat că această abordare vizează nu doar obiectivele CNAIR, ci și alte obiective de infrastructură derulate de exemplu de CFR, unde unele gări au nevoie de reabilitări urgente.