Sorinel Copilul de Aur, sechestrat 12 ore la o nuntă și obligat să cânte pentru invitații care dansau cu cuțitele la brâu4Foto© realitatea.net

Sorinel Copilul de Aur, sechestrat 12 ore la o nuntă și obligat să cânte pentru invitații care dansau cu cuțitele la brâu

, 4 știri, 19 vizualizări

Cristian Sorin Alecu, manelistul cunoscut sub numele de Sorinel Copilul de Aur, a fost sechestrat de organizatori la o nuntă din Craiova și obligat să-și prelungească programul.

Angajat să cânte la o nuntă de interlopi din Craiova, Sorinel Copilul de Aur a avut parte de o surpriză neplăcută. Weekendul trecut, el a fost sechestrat timp de 12 ore, timp în care a fost obligat să cânte până la epuizare.

Totul a început după ce manelistul și-a terminat programul la nunta la care participa și Nicolae Guță. Pentru că organizatorii aveau chef să petreacă în continuare, nu au acceptat un refuz din partea lui și l-au pus să cânte timp de 12 ore, până în zorii zilei. Asta în timp ce nuntașii, în frunte cu ginerele, dansau în jurul lui, cu cuțitele prinse la brâu, potrivit replicaonline.