Spectacolul Lord of the Dance 2024 este vândut în proporție de 50%4Foto© hotnews.ro

Spectacolul Lord of the Dance 2024 este vândut în proporție de 50%

, 4 știri, 12 vizualizări

Deși este un spectacol cu o istorie de peste 25 de ani, grație creativității, magiei pe care dansatorii o creează pe scenă și scenografiei mereu inedite, spectatorii nu au încetat să își dorească să se bucure de o astfel de experiență an de an. Astfel, se poate spune că Lord of the Dance va rămâne pe viață în atenția și aplauzele publicului. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa exprimată prin dans, coregrafie fantastică și muzică specială, a uimit publicul din întreaga lume.

După succesul ediției aniversare de la București, LORD OF THE DANCE revine pe scena Sălii Palatului, pe 21 mai 2024, cu spectacolul de excepție „Lifetime of Standing Ovations”.

De la primul spectacol în urmă cu peste 25 de ani, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit sinonime cu magia dansului irlandez. Cu milioane de fani din întreaga lume, fondatorul proiectului LOTD, Michael Flatley, este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut atins prin performanțele sale extraordinare de-a lungul carierei sale.