Spitalele Matei Balș și Colentina, precum și sute de blocuri din Capitală au rămas fără căldură și apă caldă din cauza unor avarii2Foto© cancan.ro

Spitalele Matei Balș și Colentina, precum și sute de blocuri din Capitală au rămas fără căldură și apă caldă din cauza unor avarii

, 9 știri, 53 vizualizări

Spitalele Matei Balș și Colentina, precum și sute de blocuri din Capitală au rămas fără căldură și apă caldă din cauza unor avarii. Anunțul a fost făcut vineri de Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB).

Vineri se desfășoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele de termoficare, în mai multe zone din sectoarele 2, 3, 4 și 5 din Capitală. Astfel, sunt efectuate lucrări pe conducta magistralei DN 700 din zona Complexului Sportiv Dinamo de pe Șoseaua Ștefan cel Mare, din Sectorul 2 al Capitalei.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru cinci puncte termice, care alimentează aproximativ 30 de blocuri și spitalele Matei Balș și Colentina va fi sistată vineri, până la ora 20.00. Se intervine și la o conductă din zona Splaiului Unirii din Sectorul 3 al Capitalei. Pentru aproximativ 150 de blocuri din Sectorul 4 va fi sistată încălzirea până la ora 18.00.