Spitalul Victor Babes din Bucuresti, la capacitate maxima. Sectiile sunt pline de cazuri de gripa, rujeola si Covid5Foto© romaniatv.net

Spitalul Victor Babes din Bucuresti, la capacitate maxima. Sectiile sunt pline de cazuri de gripa, rujeola si Covid

, 5 știri, 46 vizualizări

"Suntem practic la capacitate maximă. Este totul ocupat în spital, în limita câtorva paturi libere de izolare, în cazul pacienților infectați cu mai multe tipuri de germeni, dar din punct de vedere al patologiei suntem practic plini. Secția de copii este plină în special cu rujeolă, dar și cu cazuri de gripă și cu cazuri de Covid și alte tipuri de afecțiuni. Incredibil de multe se internează în fiecare zi, cred că zece cazuri. (…)

În restul spitalului sunt cazurile de gripă, mai ales la pacienții adulți sau la pacienții vârstnici, tot nevaccinați, cazuri de COVID, cazuri de alte tipuri de pneumonii de sezon, precum și patologia noastră de toate zilele.

Cert este că devine din ce în ce mai greu să poți să izolezi pacienții în aceste condiții unii de ceilalți, pentru că evident că nu poți să așezi un bolnav cu un tip de afecțiune lângă un bolnav cu o altă boală contagioasă.