Sport, natură, aventură! Peste 800 de participanți așteptați la linia de start a Crosului USAMV4Foto© stirileprotv.ro

Sport, natură, aventură! Peste 800 de participanți așteptați la linia de start a Crosului USAMV

, 4 știri, 6 vizualizări

Descoperă aventura alergării în natură la Crosul USAMV 2024! Am dat startul înscrierilor pe www.crosul.usamv.ro Copii, elevi, studenți și alergători de cursă lungă, sunt așteptați să ia startul la cea de-a treia ediție a Crosului Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, care va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2024, în Campusul Universitar Agronomie-Herăstrău situat pe B-dul Mărăști, 59.

Ediția din acest an aduce în fata iubitorilor de sport și natură, cinci categorii de concurs:

Aleargă în cel mai verde campus din România, alături de sportivi de toate vârstele și bucură-te de frumusețea naturii în timp ce-ți depășești limitele!

Evenimentul se desfășoară sub patronajul Ministerului Educației, cu suținerea Primăriei Capitalei și organizat sub egida Federației Române de Atletism având-o ca ambasador pe campioana olimpică, mondială și europeană la atletism - Gabriela Szabó. Competiția sportivă este certificată la nivel internațional de către AIMS/World Athletics. Crosul desfășurat în cel mai verde campus universitar oferă participanților oportunitatea de a descoperi biodiversitatea unui parc dendrologic unic în București, un loc recunoscut pentru deschiderea față de iubitorii de natură, de viață sănătoasă și mișcare.