Spulberat pe o stradă din Chitila și lăsat să zacă pe caldarâm. Șoferul beat și-a văzut liniștit de drum5Foto© realitatea.net

Spulberat pe o stradă din Chitila și lăsat să zacă pe caldarâm. Șoferul beat și-a văzut liniștit de drum

, 10 știri, 18 vizualizări

Șoferul TIR-ului a fost prins de polițiști după câteva ore de la accident.

„La data de 21 octombrie, în jurul orei 20,25, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că pe șoseaua Banatului din Chitila a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Chitila, Buftea și Serviciul Rutier Ilfov", informează Inspectoratul Poliției Județene Ilfov.

Poliția precizează că a fost identificată o victimă, respctiv un bărbat de 53 de ani, declarată decedată de echipajul medical prezent la locul faptei.

La locul accidentului nu a fost găsit autovehiculul implicat, așa că „polițiștii rutieri din Ilfov au efectuat cu operativitate un complex de verificări și investigații, în urma cărora au identificat autoturismul implicat în accident și la scurt timp au identificat și persoana care l-a condus, respectiv un bărbat în vârstă de 44 de ani".