Stare de urgență la New York după precipitațiile extreme9Foto2Video© hotnews.ro

Stare de urgență la New York după precipitațiile extreme

, 11 știri, 52 vizualizări

Dezastru în Statele Unite ale Americii din cauza fenomenelor meteo extreme. Situația este critică la New York, acolo unde a fost declarată stare de urgență. Stațiile de metrou au fost luate cu asalt de apă, iar străzile au fost inundate. Autoritățile de peste Ocean au îndemnat oamenii să rămână în locuințe.

A fost declarată stare de urgență în New York, acolo unde ploile au făcut prăpăd și au distrus tot ce le-a stat în cale. Autoritățile i-au sfătuit pe oameni să nu părăsească locuințele, din cauza fenomenelor meteo extreme. Apa a intrat chiar și-n stațiile de metrou, iar străzile au fost inundate. Edilul orașului susține că este o situație periculoasă și că nu s-a terminat calvarul. În continuare, autoritățile trebuie să fie vigilente și să acorde o atenție sporită acestor fenomene.

„Este o situație periculoasă și nu s-a terminat. Este momentul pentru vigilență sporită și prudență extremă. Dacă sunteți acasă, rămâneți acolo. Dacă sunteți la serviciu sau la școală, adăpostiți-vă, deocamdată”, a transmis primarul Eric Adams, într-o conferință de presă, desfășurată online.