Steaua rămâne în Liga 2 și primește o lovitură dură! Vasile Dîncu a retras propunerea pentru modificarea Legii Sportului4Foto© gsp.ro

Steaua rămâne în Liga 2 și primește o lovitură dură! Vasile Dîncu a retras propunerea pentru modificarea Legii Sportului

, 7 știri, 19 vizualizări

Cu toate că Dîncu și reprezentanții CSA Steaua au afirmat că modificarea propusă nu ar fi fost făcută special în favoarea echipei roș-albastre, nu au lipsit speculațiile că aceasta ar fi avut cel mai mult de câștigat în urma schimbării Legii Sportului.

Cum inițiativa lui Vasile Dîncu a întâmpinat opoziție și a primit aviz negativ din partea Consiliului Legislativ și al Consiliului Economic și Social, fostul ministru a decis să retragă proiectul de lege. Dîncu chiar a spus că singura soluție viabilă pentru ca CSA Steaua să poată accede în SuperLigă este să se asocieze cu o entitate privată, potrivit Stiripesurse.ro.

”Am solicitat Biroului Permanent al Senatului retragerea propunerii legislative pentru modificarea art. 31 din Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000, înregistrată cu numărul L309/2023 pe care am inițiat-o, în luna aprilie, alături de colegii mei Radu Mihai Popa și Bogdan Constantin Matei. Am luat această decizie în urma celor două avize negative primite din partea Consiliului Legislativ și al Consiliului Economic și Social.