Ștefania Stănilă, eliminată de la Survivor 2023! Câți bani a primit pentru cele 4 luni de concurs în Republica Dominicană4Foto© cancan.ro

Ștefania Stănilă, eliminată de la Survivor 2023! Câți bani a primit pentru cele 4 luni de concurs în Republica Dominicană

, 5 știri, 12 vizualizări

Câți bani a câștigat Ștefania Stănilă la Survivor România 2023. Publicul a votat-o pe campioana la gimnastică să plece acasă, moment în care a izbucnit în lacrimi. Concurenta care a fost cea mai afectată de plecarea Ștefaniei, a fost Carmen Grebenișan.

Ștefania Stănilă a fost recompensată din plin pentru cele patru luni petrecute în Republica Dominicană. Campioana la gimnatică a fost printre vedetele care au primit cei mai puțin bani, pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România a primit 1.500 de euro. După 20 de săptămâni, pleacă acasă cu 30.000 de euro.

„Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici. Deși am avut astăzi o mică accidentare, după am fost la reward, am vorbit cu mama mea și m-a încărcat atât de tare încât puteam trece peste orice obstacol. Chiar mă întristează faptul că durerea din sufletul ei este mult mai mare decât durerea propriu zisă pe care o am la genunchi.