Suma reală a transferului lui Casemiro la Manchester United! Câți bani încasează Real Madrid5Foto© sport.hotnews.ro

Suma reală a transferului lui Casemiro la Manchester United! Câți bani încasează Real Madrid

, 7 știri, 49 vizualizări

Mijlocașul brazilian se desparte de campioana Spaniei după șapte ani petrecuți pe Santiago Bernabeu, plecarea sa venind ca o surpriză pentru fanii fotbalului. Casemiro a ales să semneze cu Manchester United, iar anunțul a fost făcut oficial pe paginile celor două cluburi, care au ajuns la un acord pentru transferul său.

Negocierile dintre cele două cluburi au început în primele zile din august, brazilianul arătându-se dispus să încerce o nouă aventură, despărțindu-se de Real din postura de legendă a clubului. Perspectiva economică a jucat și ea un rol important, Casemiro urmând să aibă la Manchester United un salariu aproape dublu față de cel încasat la Real Madrid. Brazilianul semnează pe patru sezoane, având opțiune de prelungire pe încă unul, contractul fiind diferit față de cel propus de madrileni, până în 2025.

Oficialii „diavolilor roșii” s-au folosit de mijlocaș pentru a tatona terenul, bazându-se pe relația bună pe care Casemiro o are cu conducerea, în special cu Florentino Perez, președintele clubuului. Brazilianul și-a expus clar dorințele în fața lui Perez, care a înțeles că fotbalistul își dorește să plece.