Survivor All Stars 2024, Eliminare neașteptată după jocul de la Unificare. Ana Pal, părăsește competiția în lacrimi6Foto© libertatea.ro

Survivor All Stars 2024, Eliminare neașteptată după jocul de la Unificare. Ana Pal, părăsește competiția în lacrimi

, 6 știri, 36 vizualizări

Aseară, 12 curajoși, puternici și capabili să depășească orice provocare au avut parte de marea unificare. Au lăsat în urmă triburile și au devenit o singură echipă. „Noaptea asta o să fie memorabilă. Cina s-a încheiat. Petrecerea s-a încheiat. Mergem la joc”, le-a spus prezentatorul Daniel Pavel concurenților, după ce aceștia tocmai terminaseră de mâncat.

Fără să aibă timp de gândire, cei rămași s-au echipat și au avut parte de o surpriză: prima proba în care au jucat toți, în același timp și în care cine ajungea pe ultimul loc, pleca direct acasă. După o probă încrâncenată, totul s-a încheiat pentru Ana Maria Pal.

Torța a fost stinsă pentru fosta Faimoasă, nu înainte ca aceasta să transmită un ultim mesaj: „Nu mai zic nimic. Doar atât, plec acasă. Baftă colegi”. Încă șocați, cei 11 rămași au revenit spre insulă, cu un mesaj clar de la Daniel Pavel: „Acum vă puteți considera un singur trib. Până data viitoare, vă gândiți la un nume. Sunteți în continuare în Survivor All Stars”.