Tânără dispărută de 9 ani, găsită zidită în pereții unei case. Fostul iubit a recunoscut că a ucis-o6Foto1Video© observatornews.ro

Tânără dispărută de 9 ani, găsită zidită în pereții unei case. Fostul iubit a recunoscut că a ucis-o

, 7 știri, 70 vizualizări

Sibora Gagani era de origine albaneză și avea 22 de ani în 2014, când a dispărut. 9 ani mai târziu ea a fost găsită în pereții casei unde a locuit cu italianul Marco Gaio Romeo. Acesta este originar din Nettuno, regiunea Lazio. Cei doi s-au mutat în orașul Torremolinos, din Spania, în anul 2011, scrie El Confidencial.

Imediat după crimă, bărbatul a discutat cu mama tinerei și i-a spus că s-au certat iar Sibora a plecată de acasă. Anterior dispariției, fata i-a povestit mamei că Marco se purta urât cu ea.

Familia fetei a raportat dispariția la poliție iar principalul suspect a fost considerat iubitul tinerei însă nu a fost găsită nicio dovadă. De atunci nu s-a mai știut nimic despre Sibora. Telefonul ei a fost deconectat, fata nu și-a contactat familia, cu toate că avea o relație apropiată cu rudele ei, iar documentele de identitate au expirat și nu s-a prezentat pentru a le reînnoi.