Tavi Clonda sare în apărarea soției sale, după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că a intrat băută în emisiune: „Nu i-a picat bine”7Foto© cancan.ro

Tavi Clonda sare în apărarea soției sale, după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că a intrat băută în emisiune: „Nu i-a picat bine”

, 9 știri, 46 vizualizări

Pe Internet au circulat zvonuri potrivit cărora Gabriela Cristea ar fi prezentat una dintre edițiile emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii”, în stare de ebrietate.

„Ieri, au început filmările pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces. Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă – Capriciile iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate” este mesajul care circulă pe rețelele de socializare.

În timp ce Gabriela Cristea a ales să ignore speculațiile apărute în mediul online, soțul prezentatoarei a reacționat. Tavi Clonda susține că totul este o minciună și nu are de gând să lase lucrurile așa.