Te cunosc de undeva! ADDA și Radu Bucălae au câștigat a patra gală cu super transformarea în Madonna - Vogue2Foto© jurnalul.ro

Te cunosc de undeva! ADDA și Radu Bucălae au câștigat a patra gală cu super transformarea în Madonna - Vogue

, 4 știri, 10 vizualizări

Cea de-a patra gală a celui de-al 19-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată de către ADDA și Radu Bucălae, cu super transformarea în Madonna – Vogue. Transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opțiune de vizionare a telespectatorilor, emisiunea impunându-se ca lider detașat de audiență, pe toate categoriile de public.

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva!, lider de audiență, cu 6.5 puncte de rating și o cotă de piață de 23.2%, urmată de Pro TV, cu 5.4 puncte de rating și 19.4% cota de piață.

Și la nivel urban, transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opțiune de vizionare, cu 8.1 puncte de rating și  23.1% cota de piață, urmat de Pro TV cu doar 4.3 puncte de rating și 12.2% cota de piață.