Tentativă de suicid la metrou. Un tânăr de 24 de ani s-a aruncat pe șine la stația Tineretului6Foto© realitatea.net

Tentativă de suicid la metrou. Un tânăr de 24 de ani s-a aruncat pe șine la stația Tineretului

, 8 știri, 74 vizualizări

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, telefonic, duminică de către Dispeceratul Metrorex cu privire la faptul că, într-o stație de metrou, din Sectorul 3, o persoană ar fi sărit pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în stație.

„În statia de metrou Tineretului, în sensul de mers spre Eroii Revoluției, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. 
În acest moment circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Piața Unirii 2 și Constantin Brâncoveanu. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. 
Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o ancheta de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a precizat și Metrorex

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 24 de ani, mai arată comunicatul de presă al Poliției Capitalei.