Terapii revoluționare de la cei mai buni specialiști în longevitate din lume, în cadrul evenimentului Longevity Expo Forum Fest4Foto© antena3.ro

Terapii revoluționare de la cei mai buni specialiști în longevitate din lume, în cadrul evenimentului Longevity Expo Forum Fest

, 5 știri, 0 vizualizări

Prima zi de conferințe a celui mai mare eveniment despre longevitate din țara noastră ne-a arătat care sunt metodele revoluționare și tratamentele potrivite pentru a avea o viață lungă și sănătoasă. Lideri de opinie, experți și pasionați din domeniul biotehnologiei, nutriției, fitness-ului și sănătății integrative au participat la Longevity Expo Forum Fest, un eveniment internațional organizat de revista Longevity și Antena 3 CNN, care s-a desfășurat marți, 22 octombrie, la club Kong din Parcul Herăstrau, din Capitală.

Îmbătrânirea se tratează sau se previne? Aceasta a fost tema conferințelor desfășurate în prima zi a celui mai așteptat eveniment despre inovație și cercetare în domeniul longevității. Specialiștii de top atât din țara noastră, cât și din străinătate ne-au dezvăluit și ne-au demonstrat că putem încetini procesul de îmbătrânire și că vârsta nu este decât o cifră.

„Optimizăm sănătatea, optimizăm longevitatea țintind procesele de îmbătrânire pentru a găsi o soluție și pentru a extinde durata de viață”, a declarat dr. Anca-Mihaela Hâncu, medic generalist.