Teroare pe aeroportul din New Delhi, după ce un acoperiș s-a prăbușit în timpul furtunii. Un mort, mai mulți răniți, zeci de curse anulate9Foto1Video© romaniatv.net

Teroare pe aeroportul din New Delhi, după ce un acoperiș s-a prăbușit în timpul furtunii. Un mort, mai mulți răniți, zeci de curse anulate

, 10 știri, 26 vizualizări

O persoană a murit și opt au fost rănite după ce acoperișul unui terminal recent renovat al aeroportului din New Delhi s-a prăbușit parțiali în timpul unei furtuni cu ploi abundente.

Departamentul de pompieri din capitala Indiei a relatat incidentul regretabil, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața și alte opt au fost rănite. De asemenea, mai multe curse au fost anulate din cauza evenimentului tragic.

„Opt persoane au fost rănite, o persoană a murit. Operațiunile de salvare au fost finalizate. Din cauza ploii abundente din această dimineață (vineri), o parte a acoperișului s-a prăbușit în jurul orei 05:00. Echipele de salvare lucrează pentru a oferi toată asistența și ajutorul medical necesare celor afectați”, a declarat pentru AFP Atul Gard, directorul departamentului de pompieri din New Delhi, informațiile fiind prezente și într-un comunicat transmis presei.