Theo Rose, virală pe internet înainte de meciul România - Belgia. Ce le-a transmis tricolorilor lui Edi Iordănescu6Foto© libertatea.ro

Theo Rose, virală pe internet înainte de meciul România - Belgia. Ce le-a transmis tricolorilor lui Edi Iordănescu

, 6 știri, 29 vizualizări

Theo Rose, printre suporterii înfocați ai Echipei Naționale! Cunoscuta cântăreață le-a cântat tricolorilor înainte de partida dintre România-Belgia, care începe astăzi de la ora 22:00. Artista a cântat „Ciuleandra”, iar versurile au fost reinterpretate de ea, cu numele jucătorilor. Videoclipul a devenit viral în mediul online, iar comentariile au început să curgă!

Theo Rose le-a cântat tricolorilor un nou „imn”, pe ritmurile melodiei Ciuleandra. Cântăreața a scris noi versuri pentru jucătorii noștri, care au fost apreciate de zeci de mii de români. Videoclipul cu Theo Rose a devenit viral în mediul online și a adunat peste 36.000 de aprecieri, are peste 1.200 de comentarii și a fost redat de peste un milion de ori. Theo n-a fost singură, ci alături de Emma de la Zu, Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

Theo Rose se numără printre suporterii înfocați ai Echipei Naționale, motiv pentru care a dedicat câteva versuri fotbaliștilor noștri. România urmează să întâlnească Belgia, în această seară, de la ora 22:00, la Koln. Tricolorii au avut un debut perfect la EURO 2024, împotriva Ucrainei pe care au „zdrobit-o” cu scorul de 3-0. Suporterii au făcut show atât în tribune, cât și pe străzile Germaniei după victoria contra vecinilor.