Tinerii care au batut un politist care a intervenit sa apere o femeie au fost lasati liberi3Foto© realitatea.net

Tinerii care au batut un politist care a intervenit sa apere o femeie au fost lasati liberi

, 5 știri, 62 vizualizări

Tinerii sunt cercetați penal doar pentru loviri și alte violențe, nu și pentru ultraj, așa cum o cer și sindicatele din Poliție.

Incidentul a avut loc pe un peron al gării Gugești din județul Vrancea. Ofițerul a observat cum trei tineri agreau verbal și fizic o femeie, pe peron, și a intervenit, spunându-le că este polițist și rugându-i să se oprească. În acel moment, cei trei tineri au tăbărât pe agent și l-au lovit cu pumnii și picioarele, la scenă asistând și fiul minor al ofițerului. Acesta și-a sunat colegii și i-au prins pe agresori, iar acum sunt cercetați în libertate.

„La data de 30 Ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugesti au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, care în cursul serii de 29.01.2023, în jurul orei 20:23, au lovit un bărbat, in timp ce se afla pe peronul gării din comuna Gugești. Tinerii urmează sa fie prezentați in cursul zilei de astăzi procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecătoria Focsani, în vederea dispunerii măsurilor legale”, a transmis IPJ Vrancea.