Top 10 cele mai bune orașe din lume în care să te muți la pensie3Foto© revistapresei.hotnews.ro

Top 10 cele mai bune orașe din lume în care să te muți la pensie

, 5 știri, 45 vizualizări

Gândul la perioada de pensionare pare extrem de îndepărtată, mai ales dacă acum ești încă o persoană tânără și activă în piața muncii. Pensionarea vine pentru mulți ca un bumerang și ca o perioadă la care nici nu vor să se gândească, în vreme ce pentru mulți alții vine ca o ușurare pentru că se pot relaxa în sfârșit după o viață de muncit.

Mulți români iau în calcul să se mute din țară la pensie, fie pentru că nu vor să depindă de un sistem de sănătate care să nu-i ajute în mod corespunzător în caz de boală, fie pentru că vor să fie mai bine integrați în societate ca seniori. Sau ambele. Sau multe altele. Pentru aceștia, există mai multe orașe care îi așteaptă, în eventualitatea în care vor să se mute din țară.

Un studiu prezentat de timeout.com ne indică un clasament cu primele 10 cele mai bune orașe din lume în care să te muți. În cadrul cercetării au fost analizate calitatea asistenței medicale, calitatea cazărilor, dar și a activităților pe care le poți face ca pensionar în respectivele destinații.