Topul Bloomberg al țărilor care au gestionat cel mai bine pandemia în ultimul an. România, aproape de coada clasamentului2Foto© businessmagazin.ro

Topul Bloomberg al țărilor care au gestionat cel mai bine pandemia în ultimul an. România, aproape de coada clasamentului

, 5 știri, 89 vizualizări

Alături de personalitățile deja arhicunoscute ale businessului internațional precum Elon Musk, CEO-ul Tesla, Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, Tim Cook, CEO-ul Apple, Larry Page, co-fondatorul Alphabet, sau de figurile politice marcante ale mapamondului cum sunt Joe Biden, Vladimir Putin sau Emmanuel Macron, iată zece dintre cele importante nume ale anului 2021:

Un veteran de aproape trei decenii al companiei, Bourla a preluat conducerea în 2019 și a început să puna bazele succesului recent al Pfizer. În timpul pandemiei, el a creat noua franciză de vaccin prin cuplarea tehnologiei ARN mesager a BioNTech cu expertiza de producție și puterea comercială a Pfizer.

Magnatul mass-media a petrecut peste 300 de zile în închisoare anul acesta, făcându-l victima cea mai cunoscută a campaniei necruțătoare a Chinei de a subordona Hong Kong-ul în întregime.