Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a fost prins drogat la volan5Foto© bzi.ro

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a fost prins drogat la volan

, 9 știri, 52 vizualizări

Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, Toto, a fost oprit în trafic, pe Bulevardul Carol I, fiind testat cu aparatul Drugtest. Tânărul actor, în vârstă de 23 de ani, a fost depistat pozitiv pentru cocaină și THC 5, în urma testării.

Badea Ilie Dumitrescu, cunoscut ca Toto, a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare după ce a condus aflat sub influența substanțelor interzise. Judecătorii au stabilit un termen de supraveghere de 2 ani. În această perioadă, Toto, fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, este obligat să se prezinte la Serviciul de probațiune Tribunalul București, la datele fixate de acesta.

De asemenea, tânărul a fost pus să presteze și muncă în folosul comunității.

„În baza art.396 alin.1,4 Cod procedura penală, , raportat la art.83 Cod penal stabilete în sarcina inculpatului DUMITRESCU BADEA ILIE , …, pentru infracțiunea de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, prevăzută de art.336 alin.2 Cod penal, cu aplicarea art.396 alin.10 Cod proc. penală, pedeapsa de 8 luni închisoare. În baza art.83 alin.1 ?i art.84 Cod penal, amână aplicarea pedepsei de 8 luni închisoare pentru un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.