Tramvaiul 41 își reia circulația normală pe Podul Grant4Foto© stirileprotv.ro

Tramvaiul 41 își reia circulația normală pe Podul Grant

, 10 știri, 13 vizualizări

”Consolidarea Podului Grant, între Turda și Crângași, a fost finalizată! Circulația rutieră și a tramvaiului 41 intră în normal! Primăria Capitalei, prin Administrația Străzilor și Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București, a finalizat în doar nouă luni consolidarea și reabilitarea Podului Grant, pe tronsonul Turda – Crângași”, transmite Primăria Capitalei.

Podul Grant, o legătură importantă între cartierele din nordul și vestul Capitalei, nu a mai intrat în reparații de peste 12 ani. Expertiza tehnică a arătat că lucrările nu mai puteau fi amânate. În aprilie 2019, Podul Grant a intrat în consolidare și reabilitare.

Prima etapă a proiectului, între Turda și Crângași, a fost finalizată într-un timp scurt având în vedere că aici erau problemele cele mai grave. A fost modernizată și calea de rulare a tramvaiului 41, după aproape 20 de ani. A doua etapă, pe sensul Crângași – Turda, va începe când vor fi primite toate avizele pentru restricționarea etapizată a traficului”, afirmă primarul General, Gabriela Firea.