Trei urși de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș au forțat gardul. Grădina a fost închisă temporar5Foto© observatornews.ro

Trei urși de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș au forțat gardul. Grădina a fost închisă temporar

, 7 știri, 7 vizualizări

Grădina Zoologică din Târgu Mureș a fost închisă temporar vizitării, luni dimineață, după ce camerele de supraveghere au surprins trei urși care au pătruns în incintă forțând gardul și apropiindu-se de amplasamentele cu animale.

"Astăzi am avut o vizită neașteptată din partea a trei urși care au fost în zona aceasta, la ora 04,00. Am văzut pe camere că sunt aici. Și săptămâna trecută au fost două sesizări când am văzut urme pe partea cealaltă a Grădinii, dar acum au prins curaj și au început să vină și mai aproape de amplasamente. Asta e prima dată când au venit în raza sistemului video de supraveghere.

Și noi am fost puțin surprinși că nu e vorba de un urs, e vorba de trei urși. Au fost două ore în grădină, după care sperăm că au ieșit. Acum îngrijitorii fac o tură în toată pădurea să vedem dacă urșii au ieșit, abia după aceea o să fie deschisă Grădina ca să fim siguri că nu este niciun pericol. Am anunțat Garda de Mediu și Primăria că sunt urși care vin regulat acum în Grădină.