Treisprezece mașini staționate pe o stradă din București, avariate după ce o femeie a pierdut controlul volanului5Foto© realitatea.net

Treisprezece mașini staționate pe o stradă din București, avariate după ce o femeie a pierdut controlul volanului

, 9 știri, 15 vizualizări

O șoferiță a avariat 13 mașini într-o singură manevră, luni seară, pe o bretea adiacentă Șoselei Mihai Bravu din București, după ce a pierdut controlul volanului, aparent din cauze medicale. Testele au confirmat că nu consumase alcool sau substanțe psihoactive.

„La data de 21.10.2024, în jurul orei 20.22, o femeie în vârstă de 39 ani, a condus un autovehicul pe Șoseaua Mihai Bravu, bretea adiacentă, iar când a ajuns în dreptul imobilului cu numărul 448, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers (posibil motive medicale) și ar fi avariat 13 autoturisme staționate.

Polițiștii rutieri au procedat la testarea persoanei în cauză cu aparatura din dotare, rezultatele indicate fiind “zero” pentru consumul de alcool, respectiv “negativ” pentru consumul de substanțe psihoactive.În urma accidentului au rezultat exclusiv pagube materiale. Conducătoarea auto și proprietarii mașinilor avariate au fost îndrumați la Biroul Accidente Ușoare pentru soluționarea accidentului”, a transmis Brigada Rutieră.