Turcan: Guvernarea nu este concurs de frumusețe, nici de orgolii3Foto© realitatea.net

Turcan: Guvernarea nu este concurs de frumusețe, nici de orgolii

, 5 știri, 33 vizualizări

PNL a avut un rol fundamental în această guvernare prin măsuri de protejare a mediului de afaceri, de ținere a resurselor bugetare pentu legea pensiilor, inclusive pentru proiectul pe care PNL îl are din 2022, de creștere a plafonului de impozitare a pensiilor. Președintele partidului are prima șansă nu doar de a fi candidatul la președinție dar și de a ajunge președintele României. Guvernarea nu este concurs de frumusețe, nici de orgolii, guvernarea este despre proiecte concrete, profesionalism. PNL, la guvernare, a livrat pentru oameni, în toate domeniile”, afirmă Raluca Turcan.

Ea spune că „un lucru foarte important și care merită subliniat de fiecare dată, situația economică în țară, dacă nu ar fi fost bine gestionată, am fi putut ajunge în situația de a nu mai suporta o serie mare de cheltuieli și efort bugetar pe care îl facem cu reforma pensiilor, inclusiv cu creșterea plafonului de impozitare”.

Potrivit acesteia, „digitalizarea pensiilor a fost lansată în mandat PNL, inclusiv reformei pensiilor, a fost făcută în mandat PNL, iar proiectul de majorare a plafonului de impozitare a pensiilor a fost depus în 2022”.