Twitter – Macron spune că a avut o „discuție clară și sinceră” cu Elon Musk la New Orleans4Foto© jurnalul.ro

Twitter – Macron spune că a avut o „discuție clară și sinceră” cu Elon Musk la New Orleans

, 9 știri, 19 vizualizări

„Am vorbit aici despre Twitter pentru că despre asta este vorba. În această după-amiază, l-am întâlnit pe Elon Musk și am avut o discuție clară și sinceră”, a scris Emmanuel Macron, într-o vizită de stat în Statele Unite. Conversația a avut loc în New Orleans și a durat o oră. Nu fusese anunțată anterior de Palatul Elysée.

„Termeni de utilizare transparenți, consolidarea semnificativă a moderării conținutului și protejarea libertății de exprimare: Twitter trebuie să depună efortul de a respecta reglementările europene”, a adăugat șeful statului francez într-o serie de mesaje pe Twitter. El a mai spus că a discutat cu co-fondatorul Tesla „proiecte industriale verzi viitoare, cum ar fi producția de vehicule electrice și baterii”. „A fost o onoare să te văd din nou”, a răspuns Elon Musk, spunând că este „nerăbdător” în legătură cu „proiectele interesante în Franța”.

Cel mai bogat om din lume a cumpărat influenta platformă la sfârșitul lunii octombrie cu 44 de miliarde de dolari. Viziunea sa asupra libertății de exprimare îngrijorează mulți utilizatori, autorități și agenți de publicitate, care se tem de un val de ură și dezinformare.

A fost o onoare să te văd din nou
Elon Musk,
Twitter – Macron spune că a avut o „discuție clară și sinceră” cu Elon…