Ucraina multumeste Romaniei pentru cele ,,15 convoaie militare trimise2Foto© money.ro

Ucraina multumeste Romaniei pentru cele ,,15 convoaie militare trimise

, 6 știri, 28 vizualizări

„Nu doar granița comună, ci și istoria comună dintre România și Ucraina reprezintă fundamentul parteneriatului nostru de o viață.  Le mulțumim prietenilor noștri români pentru că ne-au fost alături încă de la început în lupta împotriva tiraniei”, este mesajul postat de Stratcom Center pe X. „Ucraina vă va susține întotdeauna”, le promit românilor ucrainenii.

În videoclipul care însoțește mesajul sunt imagini de la demonstrații pro-ucrainene din România, de la întâlniri ale președinților Klaus Iohannis și Volodimir Zelenski în timp ce-și dau mâna. Acestea alternează cu „cartoane” pe care scrie în limba engleză: „România este unul dintre cei mai apropiați vecini ai noștri și unul dintre partenerii care ne-au susținut cel mai mult”, „România a trimis Ucrainei 15 pachete de ajutor militar”, „Ne va antrena piloții pe noile avioane F-16”. Sunt prezentate, de asemenea, imagini cu vehicule militare și cu sisteme de rachete antiariene.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările