Umilință pentru Serena Williams! Sportive i s-a refuzat accesul într-un restaurant cu stele Michelin din Paris. Care este motivul10Foto© hotnews.ro

Umilință pentru Serena Williams! Sportive i s-a refuzat accesul într-un restaurant cu stele Michelin din Paris. Care este motivul

, 11 știri, 44 vizualizări

Zile acestea, Serena Williams se află în Paris, acolo unde au loc Jocurile Olimpice 2024. Marea sportivă a participat la festivități și s-a bucurat de zilele petrecut în Franța. Însă, experiența ei s-a terminat cum nu se poate mai prost, căci jucătoarei de tenis i s-a refuzat accesul într-un restaurant cu stele Michelin, iar asta a scos-o din sărite. Supărarea sportive a fost mare, asta din cauza faptului că la întreaga scenă au asistat și copiii ei.

Recent, Serena Williams s-a plâns pe rețeaua socială X (fostă Twitter) că un restaurant cu stele Michelin din Paris i-a interzis accesul. Fosta campioană la tenis nu a fost primită în local, alături de familia sa, pentru a mânca. Care este motivul pentru care restaurantul din Paris i-a refuzat accesul Serenei Williams?

Așa cum puneam, într-o postare pe rețeaua X, Serena Williams și-a prezentat dezamăgirea după ce a vizitat un restaurant cu stele Michelin din Paris. Mai exact, marea sportivă și-a dorit să ia masa alături de familia ei, într-un loc select, însă a avut o mare surpriză la intrare. Acesteia i-a fost refuzat accesul, fapt ce a enervat-o la culme pe jucătoare de tenis.