Un avion cu 19 persoane la bord s-a prăbușit în Nepal. Pilotul, singurul supraviețuitor12Foto© realitatea.net

Un avion cu 19 persoane la bord s-a prăbușit în Nepal. Pilotul, singurul supraviețuitor

, 13 știri, 50 vizualizări

O tragedie aviatică a zguduit Nepalul miercuri, când un avion implicat într-un zbor de testare s-a prăbușit și a luat foc imediat după decolare. Incidentul s-a petrecut pe Aeroportul Internațional Tribhuvan din capitala Kathmandu, lăsând în urmă 18 victime. Din nefericire, singurul supraviețuitor al acestui incident este pilotul aeronavei.

Avionul implicat, un Mitsubishi CRJ-200 aparținând companiei Saurya Airlines, avea la bord 19 persoane, inclusiv personal tehnic și doi membri ai echipajului. Zborul urma să se îndrepte spre Pokhara, o cunoscută destinație turistică din Nepal. La doar câteva minute după decolare, în jurul orei 11:15 (ora locală), aeronava a virat brusc spre dreapta și s-a prăbușit la est de pistă.

Martorii au surprins momentele de groază pe video, arătând avionul cuprins de flăcări și fum gros. Echipele de pompieri și ambulanțele au fost trimise rapid la locul incidentului, iar incendiul a fost stins, permițând echipelor de salvare să înceapă operațiunile de recuperare.