Un băiat de 16 ani din Bistrița-Năsăud a murit, după ce toată familia s-a intoxicat cu un antiparazitar folosit pentru animale4Foto© hotnews.ro

Un băiat de 16 ani din Bistrița-Năsăud a murit, după ce toată familia s-a intoxicat cu un antiparazitar folosit pentru animale

, 6 știri, 89 vizualizări

Adolescentul și mama acestuia au ajuns în stare gravă la spital în noaptea de 20/21 mai, după ce toată familia s-a intoxicat cu o substanță antiparazitară folosită pentru animale.

La câteva zile de la internare, adolescentul a murit. Directorul liceului tehnologic din Căianu Mic, Ovidiu Boca, a declarat pentru sursa citată că băiatul de 16 ani a decedat vinerea trecută și a fost înmormântat la începutul acestei săptămâni.

„Este un elev din clasa a X-a B, elev la profesională, calificarea mecanic auto. Un elev cuminte, care nu ne-a creat probleme, un elev silitor. Luni (20 mai – n.r.) rămăsese acasă cu tatăl său, la lucru. Era în practică, terminase cursurile teoretice (…). Există mai multe variante, printre care am înțeles că a îmbăiat oi, că a fost la îmbăiat de oi”, a mai spus Boca. Directorul unității de învățământ a precizat că a fost contactat de polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală, care fac cercetări în acest caz.