Un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru o palmă dată peste posteriorul unei femei, în Suceava8Foto1Video© observatornews.ro

Un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru o palmă dată peste posteriorul unei femei, în Suceava

, 9 știri, 150 vizualizări

Indecența l-a costat scump pe un bărbat din Suceava. Pentru prima oară în România, un individ a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu executare pentru o astfel de manifestare. În trecut, făptașul a mai fost condamnat de două ori pentru săvârșirea unor infracțiuni de viol.

Viorel Lupu este numele celui care n-a putut să își țină mâinile acasă. Individul este un bărbat din județul Neamț, în vârstă de 46 de ani. Pe data de 28 iunie 2021, inculpatul a abordat un grup de femei pe stradă, și „și-a găsit nașul” atunci când a plesnit posteriorul Ninei Smart, o activistă care promovează educarea fetelor și a femeilor peste tot în lume. Ea nu a putut să treacă cu vederea peste incidentul cu pricina și a înștiințat autoritățile.

„Lupu Viorel a venit în dreptul lor și după ce a făcut niște comentarii cu privire la grup, s-a auzit un sunet ca o pocnitură, o palmă, persoana vătămată Smart Nina menționând că inculpatul a lovit-o peste partea stângă a posteriorului”, se arată în hotărârea pronunțată de Judecătoria Suceava, potrivit Observator News.