Un bărbat a intrat cu briceagul în mână în sediul Primăriei Curtea de Argeș și a amenințat personalul instituției2Foto© adevarul.ro

Un bărbat a intrat cu briceagul în mână în sediul Primăriei Curtea de Argeș și a amenințat personalul instituției

, 5 știri, 12 vizualizări

Un tânăr din județul Argeș ce a intrat în sediul Primăriei Curtea de Argeș și a început să amenințe personalul din instituție. Bărbatul fost reținut de polițiști.

Incidentul a avut loc miercuri, 18 septembrie. Polițiștii din Curtea de Argeș au fost sesizați telefonic despre faptul că, la sediul instituției, un bărbat tulbură ordinea și liniștea publică, amenințând cu acte de violență.

„Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, și au identificat persoana în cauză, care a fost imobilizată și condusă la sediul Poliției, pentru verificări. Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 28 de ani, din Mălureni, ar fi pătruns în holul instituției, unde ar fi adresat amenințări cu acte de violență, având în mână un briceag, și ulterior o cheie metalică, pe fondul unor discuții contradictorii cu personalul de pază, referitoare la respectarea normelor de acces în sediul instituției", au precizat oficialii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.