Un bărbat care a plecat spre mare băut, cu mașina, le-a mulțumit polițiștilor că l-au oprit. Adormise de două ori la volan5Foto© stirileprotv.ro

Un bărbat care a plecat spre mare băut, cu mașina, le-a mulțumit polițiștilor că l-au oprit. Adormise de două ori la volan

, 9 știri, 25 vizualizări

Un bărbat din județul Mehedinți, surprins băut la volan în noaptea de luni spre marți în județul Gorj, le-a mulțumit polițiștilor pentru că l-au oprit, mărturisind că era foarte obosit și adormise de două ori la volan de la plecarea de acasă. Acesta se îndrepta către litoral împreună cu partenera și cei doi copii ai lor, iar femeia a fost cea care l-a trezit.

Șoferul, în vârstă de 33 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a fost oprit de polițiști marți, la ora 04:05, pe DN 67, în județul Gorj. Testul de alcoolemie a arătat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma discuțiilor purtate de polițiștii din Novaci cu bărbatul, acesta a menționat faptul că se afla în drum spre mare și, deși pare rupt dintr-un film, conducătorul auto le-a mulțumit polițiștilor că l-au oprit și au luat măsurile corespunzătoare, întrucât nu se afla în condiții optime pentru a conduce și a adormit la volan de două ori de când a plecat de acasă, fiind trezit de concubina sa”, transmit oficialii Poliției județene Gorj.