Un bărbat care lucra la un drum forestier din Călimănești a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ3Foto© observatornews.ro

Un bărbat care lucra la un drum forestier din Călimănești a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ

, 5 știri, 3 vizualizări

Un bărbat de 54 de ani a decedat după ce un mal de pământ a căzut peste el. Acesta lucra la reconstrucția unui drum forestier în zona Rostea din Călimănești, Vâlcea.

"Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat 54 de ani, din localitatea Bujoreni, în timp ce efectua lucrări pentru reconstrucția unui drum forestier, în zona Rostea, din orașul Călimănești, ar fi fost surprins de un mal de pământ. În urma incidentului, bărbatul a decedat. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei", precizează IPJ Vâlcea.

În acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.