Un bărbat, care și-a anunțat familia că se va sinucide, a fost găsit mort într-o prăpastie pe Transalpina7Foto© stirileprotv.ro

Un bărbat, care și-a anunțat familia că se va sinucide, a fost găsit mort într-o prăpastie pe Transalpina

, 8 știri, 33 vizualizări

Incident șocant pe Transalpina. Un bărbat a fost găsit mort în mașina care a căzut sute de metri în prăpastie. El și-a anunțat intenția de a-și pune capăt zilelor, printr-un clip pe care l-a trimis familiei, cu câteva ore înainte. Mesajul bărbatului a alertat autoritățile, care au pornit în căutarea lui, însă fără succes. Astăzi, trupul bărbatului din Alba a fost găsit lângă mașina cu care s-a aruncat în prăpastie.

Tragedia a avut loc în zona Pasul Urdele-Cărbunele, pe marginea Transalpina, acolo unde bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor. El și-a informat familia, printr-un mesaj video, că a decis să recurgă la acest gest extrem.

Alertați de familie și cunoscuți, salvamontiștii au plecat în căutarea bărbatului având câteva informații despre locul unde ar fi fost văzut ultima oară. Însă, din cauza întunericului operațiunea de căutare și salvare nu a avut succes. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit lângă mașina cu care s-a aruncat într-o râpă de 200 de metri din zona Transalpina.