Un bărbat cu probleme psihice din Câmpulung Muscel a amenințat că trage cu arma în oamenii de pe stradă2Foto© realitatea.net

Un bărbat cu probleme psihice din Câmpulung Muscel a amenințat că trage cu arma în oamenii de pe stradă

, 5 știri, 21 vizualizări

Un bărbat cunoscut cu antecedente și cu probleme medicale a sunat la 112 ca să amenințe că are o armă și că va trage în oamenii de pe stradă. Anunțul s-a dovedit a fi unul fals.

Un bărbat din municipiul Câmpulung a sunat miercuri la 112, anunțând că are o armă și va trage cu ea asupra trecătorilor, alerta dovedindu-se ulterior a fi falsă, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

„La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii (…) au fost alertați, în urma unui apel primit la 112, de un bărbat, cunoscut cu afecțiuni medicale, prin care solicita intervenția poliției, deoarece deține o armă pe care intenționează să o folosească împotriva persoanelor de pe strada pe care se afla. Deși persoana care a apelat la 112 nu a oferit date suplimentare privind identitatea ei sau locația în care se află, acesta a fost identificat în scurt timp de către polițiștii de ordine publică, cel în cauză nefiind la prima sesizare care nu se confirmă”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.