Un bărbat din județul Argeș și-a omorât tatăl, după ce au băut împreună, apoi a fugit de la locul faptei2Foto© adevarul.ro

Un bărbat din județul Argeș și-a omorât tatăl, după ce au băut împreună, apoi a fugit de la locul faptei

, 8 știri, 39 vizualizări

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, victima, în vârstă de 60 de ani, a decedat în urma unui conflict spontan.

"În seara zilei de 01 iulie a.c., în jurul orei 22,00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală, pe raza comunei Dârmănești, în urma căreia tatăl ar fi fost lovit de fiul acestuia. La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, precum și un echipaj medical. Din păcate, bărbatul de 60 de ani, ce prezenta leziuni, a fost declarat decedat", se arată în comunicat.

Conform aceleiași surse, presupusul agresor a fugit înspre zona împădurită din apropierea locuinței. Polițiștii care au intervenit la eveniment au scotocit zona, către locul evenimentului fiind trimise mai multe patrule din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.