Un bărbat din Olt și-a omorât concubina cu securea, supărat că femeia a băut mai mult decât el© romaniatv.net

Un bărbat din Olt și-a omorât concubina cu securea, supărat că femeia a băut mai mult decât el

, 7 știri, 27 vizualizări

Crimă șocantă în județul Olt. Bărbatul, supărat că partenera sa a băut mai mult decât el, a folosit o secure pentru a o ucide pe aceasta. Femeia a fost lovită de mai multe ori, în urma unui conflict care ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool.  Individul a fost reținut miercuri de procurori, fiind cercetat pentru infracțiunea de omor.

Crima a avut loc la domiciliul bărbatului din Piatra-Olt, după ce între victimă și concubinul ei ar fi izbucnit un conflict pe fondul consumului de alcool. Femeia ar fi băut mai mult decât decât iubitul ei, iar acesta s-a înfuriat.

„În cursul zilei de 09.01.2024, lucrătorii de poliție din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat cercetarea la fața locului și activități investigative, urmare unui apel către Poliția oraș Piatra-Olt, cu privire la faptul că, la data de 09.01.2024, în jurul orei 20,30, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan generat de faptul că victima C.