Un bărbat din Suceava și-a dezgropat prietenul mort pentru că l-a visat și i-ar fi spus că este încă viu10Foto© stirileprotv.ro

Un bărbat din Suceava și-a dezgropat prietenul mort pentru că l-a visat și i-ar fi spus că este încă viu

, 12 știri, 54 vizualizări

Preotul din localitatea Corocăiești a sunat, miercuri dimineață, la 112 anunțând incidentul din cimitirul satului. Acesta fusese alarmat de familia defunctului, relatează Suceava Live.

„La data de 2 aprilie 2024, în jurul orei 9.00, preotul paroh a fost anunțat de către familia defunctului despre faptul că mormântul acestuia a fost profanat. Deplasându-se la fața locului, preotul a observat că cele spuse de membrii familiei se confirmă, respectiv mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis, motiv pentru care a sesizat organele de poliție prin S.N.U.A.U. 112”, a transmis IPJ Suceava.

Autorul profanării le-a spus polițiștilor că motivul gestului său a fost că este un simpatizant al cultului „Oastea Domnului” și că a fost prezent la înmormântare pe 28 martie, iar pe 1 aprilie l-a visat pe „fratele Viorel” și a crezut că i-a transmis un semn de viață din sicriu, conform unor surse din Poliția Suceava.