Un bărbat i-a luat microfonul Gretei Thunberg și a mustrat-o pentru mesajele pro-palestiniene la un miting pentru climă5Foto© realitatea.net

Un bărbat i-a luat microfonul Gretei Thunberg și a mustrat-o pentru mesajele pro-palestiniene la un miting pentru climă

, 5 știri, 34 vizualizări

Activista pentru climă Greta Thunberg a fost întreruptă duminică după ce a invitat pe scenă o femeie palestiniană și alta afgană, la un miting împotriva schimbărilor climatice, ținut în Amsterdam. Thunberg vorbea în fața unei mulțimi de zeci de mii de oameni când le-a invitat pe femei pe scenă.

"În calitate de mișcare pentru justiția climatică, trebuie să ascultăm vocile celor care sunt oprimați și ale celor care luptă pentru libertate și dreptate", a spus Thunberg. După ce cele două femei au vorbit iar Thunberg și-a reluat discursul, un bărbat a urcat pe scenă și i-a reproșat activistei că a transformat marșul într-un eveniment politic.

Bărbatul a urcat pe scenă, a încercat să-i ia microfonul din mână și i-a spus: "Am venit aici pentru un miting climatic, nu pentru un mesaj politic". Imediat au intervenit mai multe persoane pentru a-l scoate de pe scenă în timp ce mulțimea îl huiduia. Thunberg i-a transmis bărbatului să se calmeze apoi a scandat: "nu există dreptate climatică pe pământ ocupat".

No climate justice on occupied land.
Greta Thunberg,
Un bărbat i-a luat microfonul Gretei Thunberg și a criticat-o pentru…