Un bătrân din Târgu Jiu a rămas fără pensia pe o lună, după ce s-a lăsat îmbrățișat de un străin, pe stradă5Foto© libertatea.ro

Un bătrân din Târgu Jiu a rămas fără pensia pe o lună, după ce s-a lăsat îmbrățișat de un străin, pe stradă

, 5 știri, 0 vizualizări

Un bătrân din Târgu Jiu a rămas fără pensia pe o lună, 5000 de lei, după ce a fost îmbrățișat, din senin, pe stradă, de un necunoscut. Pensionarul a constatat ulterior că banii, pe care tocmai îi scosese de la un bancomat, îi lipsesc din buzunar și a mers la Poliție. Suspectul de furt a fost prins, fiind vorba despre un bărbat de 64 de ani din Medgidia.

Incidentul a avut loc săptămâna aceasta, miercuri dimineață, în jurul orei 10:40, când un pensionar în vârstă de 71 de ani din Târgu Jiu a mers la un bancomat din oraș și a retras pensia. El pus banii, 5000 de lei, în buzunarul pantalonilor și a plecat de lângă ATM.

În timp ce mergea pe strada Castanilor din municipiu, un necunoscut, vârstnic și el, s-a apropiat de pensionar și, din senin, l-a luat în brațe. La scurt timp, pensionarul a constatat că îi lipsesc banii din buzunar, moment în care a sunat la 112, transmite News.ro.