Un deținut a evadat din Penitenciarul București-Rahova4Foto© stirileprotv.ro

Un deținut a evadat din Penitenciarul București-Rahova

, 9 știri, 19 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, care își ispășea pedeapsa pentru furt la Penitenciarul Rahova, este căutat de polițiști, după ce nu s-a întors după o zi de permisie. Din punct de vedere legal, fapta sa e asimilată evadării.

Pencea Hariton Marian, condamnat definitiv la 2 ani, 9 luni și 297 zile de închisoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, clasificat în regim deschis, este dat în urmărire, după ce nu s-a prezentat din permisiunea de ieșire pentru o zi, a transmis, marți, Penitenciarul Rahova.

„În vederea capturării deținutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București, informarea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Poliției Orașului Bragadiru, IPJ Ialomița, Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a Municipiului București, procedându-se totodată la alarmarea personalului și trimiterea de echipe de căutare formate din polițiști de penitenciare ai unității", precizează sursa citată.