Un inventator intrat în Cartea Recordurilor și un sportiv care a lucrat pentru Michael Schumacher, momente memorabile pe scena iUmor3Foto© a1.ro

Un inventator intrat în Cartea Recordurilor și un sportiv care a lucrat pentru Michael Schumacher, momente memorabile pe scena iUmor

, 5 știri, 11 vizualizări

În urmă cu opt ani, Alexandru Duru a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă deplasare pe o placă autopropulsată. El a parcurs pe hoverboard o distanță de 275 de metri, la o înălțime de aproape cinci metri. După ce a urcat din nou pe drona specială, inginerul în informatică a zburat preț de câteva momente în platoul de filmare iUmor. „Omul a fost o tornadă nebună de evenimente!

De la Michael Jackson n-a mai văzut România așa ceva!“, a mărturisit Delia. Robert Tudor a testat și el placa zburătoare, fiind provocat de Șerban Copoț. Cum s-a descurcat celebrul magician, telespectatorii pot afla în această seară, începând cu ora 20:00, pe Antena 1.

Tot diseară, Cristian Anheliuc, cunoscut drept Micuțu’ din Rădăuți, va urca pe scena iUmor, unde va face o demonstrație de forță și nu numai. Când nu este în cușca de MMA sau la competițiile de skanderbeg, sportivul lucrează ca ambulanțier. În trecut, el a fost gardă de corp pentru Michael Schumacher și Rubens Barrichello, dar și pentru echipa de fotbal Juventus Torino.

Tot ce a spus este adevărat! Natanticu mai are niște povești de... nu le poate spune!
Cheloo,
iUmor, premiera pe 11 februarie, la Antena 1: Concurent japonez cu 22…
Aplauze pentru Natanticu! Îmi pare rău că el nu este în concurs
Cheloo,
iUmor, premiera pe 11 februarie, la Antena 1: Concurent japonez cu 22…