Un leopard a intrat într-un tribunal din India și a atacat șase persoane4Foto© observatornews.ro

Un leopard a intrat într-un tribunal din India și a atacat șase persoane

, 4 știri, 67 vizualizări

Potrivit unor martor oculari, felina s-a furișat la primul etaj al tribunalului din Ghaziabad, oraș aflat în statul Uttar Pradesh, în jurul orei 16.00. Haosul și agitația au cuprins incinta tribunalului: oamenii aflați înăuntru au fugit în căutarea unui loc sigur, iar avocații s-au închis în camerele clădirii. Văzând agitația, leopardul a devenit agresiv și a atacat un cizmar care repara pantofi în incinta tribunalului și un polițist.

Felina a atacat și un avocat, care a încercat să-l alunge cu ajutorul unei lopeți și al unui băț. Parvinder Nagar, un alt avocat, a declarat că leopardul a atacat vreo patru-cinci avocați și este posibil să fi rănit în total între 12 și 14 persoane.

Imediat ce poliția a fost informată despre incident, la fața locului au sosit ambulanțe care au transportat de urgență persoanele rănite la spital. "Circa șase persoane au fost rănite de leopard, care se află încă în incinta tribunalului", a declarat comisarul adjunct Abhishek Srivastav. La primirea sesizării, o echipă de la departamentul forestier a ajuns la tribunal pentru a seda felina. Leopardul a fost în cele din urmă capturat la patru ore după ce a intrat în incinta tribunalului.